Okinawa Underground
heart and soul of our community
Login - Create Account - Help
Clean out your garage on Okinawa bookoo! Or find local garage sales on Yard Sale Search.com
PCSing? Win the lottery? Explore Okinawa housing courtesy of Military Real Estate!

Brazilië shirts hun eigen niveau aan te tonen. "

who's talking here?

thenorthface 1

     » send to friend     » save in my favorites

thenorthface --- 322 days ago -

Conti: Chelsea om de vernieuwing van dual-core Azar te grijpen, heeft zijn hoogtepunt nog niet bereikt
Britse "Daily Mail" bericht, in een interview, Chelsea
Real Madrid Jasje baas Kong Didun club pro grijpen de tijd en twee belangrijke spelers Azar, Courtois completeren het contract, de Conti uitzicht, er Adzjarië De top niet bereikt, er is nog steeds ruimte voor verbetering.

Conti hoopt dat Chelsea kan zo snel vernieuwen mogelijk met Azar en Courtois

Azar en Courtois twee Belgische spelers is een absolute hoeksteen van Chelsea, is een stand doelman positie, een lijn van de aanval is absoluut aas, Courtois huidige contract loopt af in 2019, terwijl Azar Het contract loopt af in 2020. Beide zijn populaire spelers op de transfermarkt, vooral Real Madrid hoopt Chelsea's Gemini te introduceren.

Conti de verklaring, de twee hoop om te vernieuwen Chelsea opvoeren, "club voor twee mensen begrijpen het belang van het team, ik denk dat de speler zelf is ook graag blijven spelen voor
nike high tops mens het team, en de spelers op hun makelaars of mid-seizoen onderhandelingen, dit is normaal. ik hoop dat Courtois kan het contract voor het einde van het seizoen te ondertekenen. Als je het mij
Brazilië shirts vraagt ??hoe om te kijken naar deze twee spelers, ik zou zeggen dat ze zijn zeer enthousiast om een ??nieuw contract te ondertekenen, maar met hen te praten vernieuwing, is het de verantwoordelijkheid van de club. naar mijn mening, ze zijn zeer goede spelers, maar er is nog veel ruimte voor verbetering, ze zijn erg jong, ik hoop dat ze kunnen blijven. "

Azar recente goede vorm, in de wedstrijd tegen Newcastle, Belgische geënsceneerde twee keer gescoord voor het team om te keren ekster Legion te helpen, en in de laatste 10 wedstrijden, scoorde acht goals Azar, de staat is uitstekend.

Zowel Qutuva als Azar zijn cruciaal voor de Blues

Met het oog Conti, Azar heeft nog niet zijn hoogtepunt bereikt, "Ik denk niet dat Azar heeft zijn hoogste niveau bereikte, hij heeft nog steeds veel ruimte voor verbetering, hij is nog erg jong. Voor Cleveland Cavaliers shirts hem is het huidige het allerbelangrijkste is om hard te trainen in elke training, zodat hun vooruitgang en een hoger niveau te bereiken. alleen je hebt de Golden Globe, Champions League, WK, kun je zeggen dat ze de beste te bereiken. World Cup zeer hoog 0
niveau van de concurrentie in de World Cup, kunt u genieten van de show hun wil om te bewijzen dat hij een topspeler. voor ons allemaal, het WK is een geweldige kans om hun eigen niveau aan te tonen. "

Conti's woorden uit het oogpunt, hoopt hij de twee Belgische spelers kunnen op lange termijn verblijf op Stamford Bridge, immers, zij zijn de pijlers van de Blues.


Dus, als je een voetbalfan, zoals de vertegenwoordiger van uw loyaliteit aan een bepaald team, dan kun je investeren in een kopie van de T-shirts zijn goedkoop goed. Voor meer informatie over de T-shirts, kunt u terecht op:http://www.mooistevoetbalshirts.nl/ 

page 1
Login to add your comments!

see more discussions about...

Terms of Service - Privacy Policy - Ice Box

Okinawa Underground