Okinawa Underground
heart and soul of our community
Login - Create Account - Help
Clean out your garage on Okinawa bookoo! Or find local garage sales on Yard Sale Search.com
PCSing? Win the lottery? Explore Okinawa housing courtesy of Remilitary.com!

själva verket en öppen Brasilien tröja

who's talking here?

lahahaw26 1

     » send to friend     » save in my favorites

lahahaw26 --- 321 days ago -

C Lo Hoi med kinesisk klubb att erbjuda en årslön på 100 miljoner euro, men det är oklart vilka specifika en super rik på inbjudan C Lo. Som svar sade den kända fotbollsrapporten Bin Yan att jag inte tror.

I Spanien ElChiringuito program sex, Eduardo - en direkt följd av läckage, med kinesisk klubb erbjuder C Lo Hoi SVERIGE tröja en årslön på 100 miljoner euro, finns det ingen tvekan om att detta är en explosiv meddelande, vilket indikerar att det finns lika många Super Brasilien tröja NEYMAR JR Tyrant C Luo i världsklassens spelare för att starta denna värld!

C Lo har 32 år gammal, men hans tillstånd är fortfarande mycket bra, i år 2017, gjorde han 48 mål, från global målskytt Messi men bara fyra mål. Det är värt att nämna att C Lo bidrog också Real Madrid fick Champions League, La Liga, Europeiska Supercupen och den spanska supercupen. Den här säsongen i Champions League-gruppscenen gjorde C Lo åtta mål, allt detta visar att Cluo, även om den är 32 år, fortfarande är i topp.

C Luo då överväga om erbjudandet från Super League det? Den nuvarande situationen i själva verket mycket svårt, är det för att han fortfarande är på topp, Brasilien tröja är det inte nödvändigt eftersom pengarna faktor till Super guldrusch, men super laget ut erbjuda mycket attraktiv, mycket högre än de 100 miljoner euro hans nuvarande årslön på 23 miljoner euro, men det bör noteras att så länge vistelsen i Europa League, kommer C Luo kommersiellt värde vara större, han Sverige IBRAHIMOVIC tröja ska inte bara betala för ligan kom till Kina för att spela.

Kända spanska experter Bin Yan lärare visade också på microblogging nyheterna, som han bedömer att "precis innan Marca redaktör Indah förklarade exklusiva tv-kanalen Mega, 0 en kinesisk klubb till en C Lo Hoi Ett hundra miljoner euro per år lön villkor, tror jag inte, tror du?

Det är värt att nämna att Eduardo - på grund av den mycket skräck under de senaste åren bröt nyheten, inte så länge sedan, påpekade han, det finns super team tjuvjakt Messi, av årslönen är 150 miljoner euro. Därför bröt han nyheten om äktheten i själva verket en öppen fråga, trots allt, dyra super team värvningar, förutom övergångssumman, men måste också betala lyxskatt, som är att anse, driften av C Luo anslöt sig då Real Madrid inte kan komma överens, trots allt, Galaxy krigsskepp inte dåliga pengar, och C Los kontraktskador är 1 miljard euro, den högsta fotbollen. 

page 1
Login to add your comments!

see more discussions about...

Terms of Service - Privacy Policy - Ice Box

Okinawa Underground