Okinawa Underground
heart and soul of our community
Login - Create Account - Help
Clean out your garage on Okinawa bookoo! Or find local garage sales on Yard Sale Search.com
PCSing? Win the lottery? Explore Okinawa housing courtesy of Military Real Estate!

kommer att fortsätta att Barcelona tröja

who's talking here?

vmtrojor7 1

     » send to friend     » save in my favorites

vmtrojor7 --- 222 days ago -

Reinhard Rauball kommer inte att stå för en annan term som presidenten för den tyska fotbollsligaen (DFL) och kommer lämna sin tjänst år 2019, i hopp om att hans avgång banar väg 0 för reformen.

Rauball, som också är president för Barcelona barn tröja Borussia Dortmund, tog sitt uppdrag under 2007. Vid sidan av VD Christian Seifert har Rauball varit DFL: s ansikte de senaste åren, men organisationen, som representerar de 36 klubbarna i Tysklands högsta två nivåer, står inför flera utmaningar.

"Efter noggrann övervägning har jag bestämt att jag inte längre kommer att vara tillgänglig för en DFL-post från nästa sommar," sa Rauball i ett uttalande på måndagen och tillade att DFL behövde "en ny och modern PSG MBAPPE tröja organisation".

"Det är bara konsekvent att yngre personer Barcelona tröja tar ledarskap och ansvar i en ny DFL-struktur när vägen in i framtiden är banad."

Grundades i slutet av 2000 är DFL ansvarig för områdena matchningsoperation, licensiering och marknadsföring.

Framtiden för 50 + 1-regeln, som föreskriver att mer än 50 procent av en klubb måste vara ägd av sina medlemmar, är i tvivel, med flera klubbar som kräver justering i kölvattnet av Bundesliga sänkning av europeiska tävlingar eftersom alla -German Champions League final på Wembley Stadium i 2013.

Ligan måste också mäta de växande ekonomiska luckorna mellan de stora klubbarna som spelar i Europa, de Juventus tröja som slår mot förnedring från Bundesliga och de som kommer in i andra tier utanför systemet.

Med Bayern som tar de sista sex Bundesliga-titlarna har bristen på konkurrens blivit ett bekymmer, särskilt när man konkurrerar med andra topp europeiska ligor på de växande marknaderna i USA och Asien.

Fans, under tiden, rädsla för över-kommersialisering av tysk fotboll. De kommer att fortsätta att pressa ligan, och bara förra månaden slutade en dialog med DFL och den tyska FA (DFB).

"Vi är alla skuldsatta till honom", sa Dortmunds VD Hans-Joachim Watzke till Funke Media. "Han gjorde ett enastående bidrag till intressebalansen mellan de starka och inte så starka klubbarna i Bundesliga." 

page 1
Login to add your comments!

see more discussions about...

Terms of Service - Privacy Policy - Ice Box

Okinawa Underground